fbpx
Skip links

Wat houdt detoxen in ?

Detox

Detoxificatie betekent ontgiften of ontslanken. Dit is een eeuwenoude methode om je lichaam in goede gezondheid te houden. We worden tegenwoordig blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling : stress, medicijngebruik, cosmetica-, lucht- en voedselvervuiling. De vooruitgang van onze prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan heeft ervoor gezorgd dat we vaak kiezen voor gemak. We kopen vaker geïndustrialiseerde voeding, zoals kant-en-klaar-maaltijden die je maar hoeft op te warmen en junk-food.

Dat bevat heel vaak kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook bewaarmiddelen, E-nummers, teveel suikers (onder onnoemelijk veel verschillende benamingen, zodat de mensen het niet merken) en teveel zout. Je lichaam raakt verslaafd aan deze stoffen, geraakt ze niet kwijt, en stapelt ze op.

Afvalstoffen

Het resultaat is dat die afvalstoffen zich ophopen in je lijf en ‘slakken’ vormen. Gelukkig heeft je lichaam wel een eigen ‘afvalstof-verwerkingsdienst’, namelijk je lever, nieren en darmen. Maar deze organen kunnen overbelast geraken door de hoeveelheid die ze dagelijks moeten verwerken. Dan ontstaan er allerlei klachten, zoals vermoeidheid, constipatie of diarree, huidklachten, overgewicht, suikerstofwisselingsproblemen, gewrichtsklachten en noem maar op.

Gezond lichaam en mindset

Gezond worden en afvallen gaat het beste met een ‘Body And Mind-detox’. Door te ontgiften gaan je hormonen en je brein terug beter werken. Daardoor zal je controle hebben over wat je eet, hoe je denkt en wat je voelt. Ik beloof dat je met jouw medewerking zelf je gezondheid kan verbeteren en dat je je beter in je vel zal voelen. Het beste om een nieuwe manier van eten aan te leren en ook vol te houden is via een programma dat ik aanbied.
Het is een doeltreffende manier om een nieuwe start te maken, naar een energieker, slanker en gezonder lichaam en geest. Je voelt je na het programma als herboren.

Ontvang in enkele klikken jouw Detox Box

Wij verwerken jouw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.

Deze website is verouderd. Bekijk onze nieuwe website van The Detox Box.

X