fbpx
Skip links

Welkom bij Lavitae

Een jong en hip familiebedrijf gevestigd in België. Sinds september 2019 hebben moeder en zoon besloten om samen een zaak op te starten en hun droom waar te maken.

Ann, orthomoleculair specialist en Jef, gepassioneerde ondernemer slagen erin om deze brede kennis om te zetten in eenvoudige informatie en laagdrempelige actiepunten. Terwijl Ann het hart is van Lavitae, is Jef is de motor achter het bedrijf.

Het verhaal achter Lavitae

Het begon allemaal bij grootvader, Dokter Jos Wouters. Hij was niet alleen een bijzonder sympathieke man, maar een gekende dokter in België. Buiten zijn klassieke opleiding had hij vooral een holistische visie op de gezondheid.

Ann, de dochter van Dokter Wouters was al snel geïnteresseerd in de medische wereld. Werken in de gezondheidszorg staat op haar lijf geschreven. Door haar verschillende opleidingen, klassiek en complementair, heeft ook zij een holistische kijk op de mens.

Jef heeft de kennis over gezonde voeding en nutriënten met de paplepel meegekregen. Hij is 3de jaar student internationaal ondernemen, een opleiding waarmee hij alle kennis heeft om het financiële, logistieke en communicatieve deel op zich te nemen.

Je kan het al raden. Uit deze ingrediënten is Lavitae ontstaan. Een uniek merk & familiebedrijf die vanuit een eenvoudige en krachtige invalshoek mensen op gezondheidsvlak informeert en stimuleert.

“Samen méér energie.

Een betere gezondheid."levensstijl."balans."

Waar we écht goed in zijn

Wij begeleiden mensen van alle leeftijden om hun lichaam en geest in topvorm te brengen én te houden. Dit proces ondersteunen we met hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen.

Onze droom

Wij willen op alle niveaus een positieve impact hebben op de gezondheid en de levensstijl van zo veel mogelijk mensen. We geloven hierdoor mee te helpen aan een grotere bewustwording wat betreft de noodzaak van gezonde voeding en voedingssupplementen.

Leer ons beter kennen

Processed with VSCO with b3 preset

Ann Wouters

Founder – Healthcoach, Nutritionist & Detoxexpert

Hallo ik ben Ann. Het is mijn passie om je te helpen op je levenspad, dit zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Ik heb me gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding, natuurlijke voedingssupplementen, kruidenleer, voedingssystemen en zuiveringskuren. Al jarenlang geef ik coaching om tot een betere bewustwording te komen wat betreft een gezonde levensstijl. Mijn begeleiding zorgt voor verbondenheid tussen je lichaam en mindset, zodat je alles kan bereiken wat je wil.

Processed with VSCO with b3 preset

Jef Schrijvers

Zaakvoerder

Hi ik ben Jef, een gedreven persoon met een creatieve geest. Gezondheid en bewustwording van voeding zijn van kleins af aan meegegeven. Mijn passie is het managen van projecten en het vermarkten van producten waar ik in geloof. Zelf heb ik enige ervaring in de farmaceutische sector, gewerkt in een snel groeiend farmaceutisch bedrijf in Brussel en nauw samengewerkt met apothekers. Bovendien ben ik 200%  gemotiveerd om van deze zaak een succesverhaal te maken.

Deze website is verouderd. Bekijk onze nieuwe website van The Detox Box.

X