fbpx
Skip links

Lavitae: Veel gestelde vragen

Elke maand beantwoorden we de meest gestelde vragen van mensen die interesse hebben. Hieronder vind je terug, zo blijf je up to date over ons, en gezondheid.

Lavitae, een jong en hip Belgisch nutriceutical familiebedrijf, staat voor meer energie, een optimale gezondheid en natuurlijke eenvoud. 

Onze droom is om op wereldniveau een positieve impact te hebben op de gezondheid en de levensstijl van mensen. En bewustwording speelt hier een grote rol !  

We streven ernaar om het zo het zo eenvoudig en fijn mogelijk te maken om effectief je energiepeil te verhogen en doelbewust je gezondheid te verbeteren.

Een 10-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe gezonde levensstijl.

Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

Je gaat stap voor stap het programma volgen met heerlijke, gezonde recepten en je ondersteunt het detox-proces door hoogwaardige voedingssupplementen in te nemen.

 

Onze detoxkuur bestaat uit 3 fases:

  1. Voorbereiding (2 dagen) : zorgt ervoor dat je tijdens de ontgiftingsfase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.
  2. Ontgifting (6 dagen) : stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding  maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voeren deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamines en mineralen, zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.
  3. Aanpassing (2 dagen) : zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Echt iedereen kan detoxen, jong en oud.

Het is tof en aangenaam programma. Je kan tijdens het programma gewoon van de lekkere uitgebalanceerde recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 10-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingsstoffen.

Een nieuw mens in slechts 10 dagen

Het brengt je lichaam in 3 logische stadia binnen 10 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Het begin van een nieuwe gezonde levensstijl

Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedselopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid!  Hierdoor krijg je weer energie, je voelt jezelf beter en geniet nog meer van het leven.

Geweldig dat je interesse hebt!
Je kan je detox-box bestellen via de knop ‘bestel’ op de pagina ‘producten’.
Jouw detox-box bevat 6 ontgiftende, reinigende en ondersteunende
voedingssupplementen en een kaartje met een unieke code. Hiermee heb je toegang tot de infobrochure en je dagelijkse planning. (infobrochure, handleiding en recepten)

In de gedetailleerde handleiding wordt de 3 stadia uitgelegd waaruit de detox-kuur bestaat. Alsook een dagelijkse planning met lekkere, gevarieerde recepten.

Dankzij de 6 waardevolle voedingssupplementen, gezonde & smakelijke gerechten, en veel tips en weetjes zal je het kuurprogramma met succes doorlopen.

Wij hebben er alvast zin in! Jij ook?

Bestel Hier

Deze website is verouderd. Bekijk onze nieuwe website van The Detox Box.

X