fbpx
Skip links

Wil jij ook een gezonder en vitaler lichaam ?

Programma

Ons detox-programma is speciaal samengesteld om jouw lichaam op een eenvoudige en doeltreffende manier te reinigen. Je immuunsysteem wordt gestimuleerd en je zal meer energie krijgen. Ook mentaal en emotioneel onderga je een detox. Je voelt je na afloop sterk en vol zelfvertrouwen. Je bent helemaal herboren in een nieuw, zuiver lichaam, dat slank en gezond is.

Voordelen

Je zal een betere spijsvertering hebben en voedingsstoffen beter uit je voeding kunnen opnemen. Een snellere verbranding en een betere doorbloeding zijn hier ook het resultaat van. Ook je huid wordt zichtbaar zachter, beter gehydrateerd en strakker.

Verschillende fasen

Om hiertoe te komen, brengen we je lichaam weer in balans in drie fasen. Eerst doorlopen we een voorbereidingsfase, dit is om je lichaam alvast voor te bereiden op de echte detox. Hierdoor zal je minder last hebben van eventuele ongemakken die zich kunnen aandienen.

De ontgiftingsfase zorgt voor het ontgiften van je lever en galblaas. Je nieren en je bloed worden gereinigd en je doorbloeding en lymfecirculatie worden gestimuleerd. Afvalstoffen in je dunne en dikke darm komen los en worden afgevoerd. Het kan zijn dat je lichaamsgeur verandert of dat je een aanslag krijgt op je tong.

Je neemt uitgekozen voedingssupplementen die je organen en weefsels beschermen.  Ze krijgen voldoende vitamines en mineralen, zodat je lichaam de gifstoffen efficiënt en snel kan afvoeren. Ze geven ook gezonde bouwstoffen voor energie.

In de aanpassingsfase bereid je je lichaam voor  op het opnemen van zwaardere voeding. Het is heel belangrijk om deze stappen te doorlopen om je lichaam op een geschikte manier aan te passen aan andere voeding, zodat het niet overbelast wordt. In deze fase start je met een supplement dat het immuunsysteem ondersteunt, de darmflora verbetert en zorgt voor een betere spijsvertering.

Ontvang in enkele klikken jouw Detox Box

Wij verwerken jouw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.

Leave a comment

Deze website is verouderd. Bekijk onze nieuwe website van The Detox Box.

X